4 comments
  1. kmk skema? hahahaha... bedebuk!!! gedebub!!! gugok katil kmk goleng-goleng tetak! haha! =)) you're most welcome, kak ira :) and thanks to you as well sebab ktklah antara org yg memainkan peranan amat penting dalam kmk mengenali dunia blogging tok (skema sik bunyi? wakakakaka... ;p). aok, insyaAllah, apabila jodoh kmk dah datang, akan kmk mbak c dia yang tersayang untuk berjumpa dengan ktk and menjalani kursus induksi (skema sik? hahaha! ;p)
    p/s: kmk tauk pa raskac ras ya! hahaha! ;p tapi, sik pa. nang ktk kac pun... hahahaha ;)

    ReplyDelete
  2. skema la oi.. mun dak adik2 kmk sora bak-bak jak.. x mcm ktk ya softspoken.. ayu gitu... ne nk jd cikgu tok???? jd cikgu mst gaok!!! muahahahahaha

    ReplyDelete
  3. haha... yalah cuti tok kmk nak membabakkan sora dgn berlagu lagu taylor swift ;) doakan kejayaan kmk, o... hahaha ;p

    ReplyDelete
  4. ~ mak aiii... terharunya amy pepagi nih. thanks MC sebab bagi award butterfly tuh.

    tuh la kan, even kita kenal kat blog jer. tapi leh sharing banyak benda, kan? harapnya, kita nih tak lost contact. ~

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.