13 comments
  1. kak ira!!! kmk pandei jadi nebes and sik sabar indah ktk mok kawen bila baca entry tok, ahahahaha... ;p mcm berada di awang-awangan... kmk sik sabar mok kawen juak...! hahaha! ;p
    p/s: apa "kerek"? "kerak" kmk tauk, iboh explain. stok banyak, haha ;p "cerek" pun kmk tauk, hehe...

    ReplyDelete
  2. oi ina! kenjar juak nk nikah.. repot ngn bapak ktk lak br tauk... tang belajar jak dolok sia sampei abis...

    (ngerepak2 sambil cekak pinggang)

    hahahahaha :p

    ReplyDelete
  3. ~ ala MC, jumpa jer la. sama jer seri tuh nanti. dah nama darah tengah manis. memang akan berseri-seri la... ~

    ReplyDelete
  4. ala amy... sajer jer nak dera perasaan sendiri dan juga dia... hahahahhaa

    bknnya selalu kn? hihi

    ReplyDelete
  5. wa... kak ira.... garang nye... hahahahahaha... *sambil imagine ktk bercekak pinggang... ;p sik mok bukak langkah silat sekali kah? hahahaha... =))*

    ReplyDelete
  6. mim.ya.ra.alif : err.. rasa mcm paham.. tp tetiba macam tak bapoer nak paham plak.. huhuhu..

    pst.. sabo mira sabo.. tak lama jek tuh.. dah selesai nanti.. jumpa 24 jam sehari.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. adeh² bila mok jumpa tok. jom polah sidang akhbar mok..hahahah ajak si eyna ya...

    ReplyDelete
  8. actually buleh nak buat kalau zaman dulu, pasal dulu tak perlu buat wedding prep.
    Bapak kita yg buatkan,
    tp skarang, kita kena buat sndiri.
    so camana nak prepare kalau duk tak berjumpa?

    tak tau lah :)

    tp saat saat yg ditunggu tunggu neh!!
    lagi pat minggu gitu ya!!?

    ReplyDelete
  9. pocket,
    sib baik pocket memahami
    dlu semua bapak kita buatkan kn?
    skrg... kena jumpa sbb nk setel everything... pocket ni cm ada experience plak daaaa...

    ahaks

    kiki,
    mek dpt kuar mlm.. ktk?

    ReplyDelete
  10. sib baik ada translation..kalau tak, jenuh nak paham :D

    ReplyDelete
  11. haha... kiki lawak... polah sidang akhbar indah nya lok, kak ira... hehe... ;p

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.