10 comments
  1. sayer sudah memerhatikan anda nyer prep, ari tu ado jgak tgk item yg dilistdown kan.
    kalau wedding anda tidak melibatkan artis datang dari UK utk menyanyi kat pentas,
    rasenyer tak der apoapo beyond the ordinary lg yg can go wrong.

    so jangan lah risau,
    kita plan bebetul.
    inshaAllah... everything will go fine :) eheh

    gambatte!!

    ReplyDelete
  2. pocket,

    thanks pocket! hopefully semuanya berjalan lancar

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum, kak ira :)
    mbak banyak-banyak bersabar ok? :) mestilah kita mengimpikan hari ya jadi hari yang paling sempurna dalam hidup kita :) and of course kita akan work hard at making it a memorable day, a day to be cherished :) kmk pun rasa maybe ktk nervous juak. i think it's normal. the only thing i can say is embak banyak-banyak bersabar. untuk benda jadi sempurna, memanglah banyak cabarannya, kan? :)memang banyak kerja. memanglah kita merancang tapi Allah yang tentukan segala-galanya. insyaAllah, semuanya akan mengikut seperti yang dirancang, insyaAllah, amin. kita sabar, usaha, doa and tawakal dengan Allah. insyaAllah Allah akan makbulkan doa kita. kmk pasti tok cuma cabaran yang perlu ktk sahut, yang perlu ktk tempuhi sebelum melayari hari-hari bahagia dengannya ;) i know it's a lot of hard work but this hard work is going to be worth it, insyaAllah :) mun ktk rasa tension gilak, kita sentiasa ada tempat untuk mengadu. jadi mengadulah dengan-Nya selalu :) Allah pasti akan dengar and tolong ktk hadapi semua tok, insyaAllah :)
    aih, pjg juak dah komen kmk tok (baruk sedar ;p). alu polah another entry, bah, hehe... so, till i c u again, kak ira. take good care. kmk da test aritok. kmk sentiasa doakan ktk akan get thru all this dengan jayanya. you know you will, insyaAllah :) all the best! ;) lak kita kelaka agik :) assalamaualaikum.

    ReplyDelete
  4. ina,
    thanks a lot.. bagus ktk jd kaunsellor jak

    en_me,
    yup.. why???

    ReplyDelete
  5. ~ MC, masa2 terdekat nih la yang kena kuat semangat. sebabnya, macam2 leh berlaku. so, just think positively. jangan risau terlebih2. kalau risau sangat, takut semuanya tak menjadi. ~

    ReplyDelete
  6. kak ira! thank you so much for the good luck wish! and yes, you're most welcome :) think positive :) be optimistic :) setiap cabaran ada hikmah yang tersembunyi istimewa dari Allah untuk ktk :)
    p/s: kmk rasa kmk akan consider cadangan ktk padah bagus kmk jadi kaunselor ya... ahaha... ala-ala Dato' Fadzilah Kamsah lah? (ada hati ;p) ahaha... ;)

    ReplyDelete
  7. mim.ya.ra.alif : bertenang ya mira.. be cool.. benda-benda tu perasaan jek tuh.. huahahaha.. pandai cakap.. padahal kita ni apa pengalaman pun takde pun.. tp kita doakan semoga semuanya berjalan lancar kay.. just relax...

    ReplyDelete
  8. amy,
    tq amy... kalo amy dh rasa nnt br tau cmne rasanya skrg.. hehehe

    ina,
    tq so much.. ktk nang over! hahahaha... thanks!

    fila,
    TQ.. doakan ek..

    ReplyDelete
  9. jgn terlalu emosi sangat...myra kena bertenang dan tarik nafas panjang2..kalu ikutkan semua nak perfect utk majlis kita...tp jgn terlalu stress sgt...

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.