13 comments
  1. mun rajin, perlu la juak..hehe

    www.rindok.com

    ReplyDelete
  2. *thumbs up*
    betol betol. kamek komen bila rasa nak komen. bila rasa i MUST say something about this post.

    yalah oh. maaksehhh lah ngan orang komen2 blog. sik tekabey komen blog tak orang juak.

    cam kejam. tapi. tidak tekabey.

    :D

    ReplyDelete
  3. ~ amy pun sama la, bukan malas yg utamanya. tapi agak busy la. tak sempat nak reply. bila dah komen tuh cecah belas2 komen, mula lah malas nak reply. hehehe... ~

    ReplyDelete
  4. farah.loren

    kacak nama baru... hehehehe... ya lah ada masa jadi tidak te.ka.bey oh... hehehhe

    ReplyDelete
  5. ada ketika nye kita perlu jawab komen coz ada persoalan yg ditanya oleh blogger lain...
    rajin2 kan diri myra...

    ReplyDelete
  6. Kamek lebeh prefer reply all the comments from readers. Bukannya apa, mek memang hargai sebarang comments from them.. and mek rasa memang tanggungjawap mek untuk reply all those comments XD

    ReplyDelete
  7. sik kisah la..ada org respon entry kita pun okay..sik respon pun okay..

    nak reply comments from readers?? terpulang la juak...

    kesimpulan nya disini..cewah.. TERPULANG...AIMAN TAK KISAH..hik hik hik

    ReplyDelete
  8. bok tauk kamek entry dpt disablekan.. thanks atas information.. hehe

    ReplyDelete
  9. gine dgn Add your blog to our listings? yes or no? sila jawab yeaa.. hehe

    ReplyDelete
  10. kmk lebih suka balas semua komen reader kmk.. kmk asa bersalah mun sikpat balas koh.. mun sik semua, atleast adalah sikit... semua ya atas menghargai reader blog kmk.. ya kmk pun opinionlah.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. hmmm... kmk reply bila mek rasa mek perlu reply

    pasal add your blog bla bla bla ya... ya jd follower la... mun mok follow add jak la... x susah ya... xda paksaan dalam islam bah... huhu

    ReplyDelete
  12. mcmne kita rasa suka kalo org komen entry kita begitu jgk pada si tukang komen kalo dapat respond...rasa diharai gitew... ;)

    Tapi kalo dah yg komen sampai ratus2 tau puluh2 mmg la agak sukar sekali...melainkan org yg kerjanya ngadap blog stp ari..hehe...

    ReplyDelete
  13. jadi follower?sik paham kamek..
    bukannya hanya perlu tukar yes or no jak ka mira?

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.