Follow Us @soratemplates

23/02/2011

Pengalaman 1st time main go-kart

Hari ini seperti yang termaktub di jadual kursus
Aktiviti riadah kami ialah GO-KART
Wow! Masa mula-mula tengok jadual dulu, macam tak konfiden jer
Berani ke saya nak bawak go-kart?


Akhirnya terjawab jugak hari ni
Sangat best rupanya go-kart ni


Saya yang berbadan kecik, kepala besar, berbaju merah. Gambar ihsan dari FB member. Hehehehe

Perasaan tu.. of course lah
Mula-mula memang berdebar-debar
Masuk jer dalam go-kart tu, dalam hati, awat lak kaki tak sampai ni
Tekan pedal minyak guna hujung kaki je lah
Tiba-tiba terus badan tersandar ke belakang
Wah.. ini baru nikmat... tekan terus sampai laju
Tak laju tak feel... kuat gegar kalau tak laju
Bila nak sampai selekoh tu, nervous tau!
Takut gak terbabas
Rupanya bila kita belok, go-kart tu memang akan auto ikut
Seronok lah!
Sepatutnya main 3 lap sorang tapi hujan dah turun
Sempat habiskan 2 lap jer
Nak lagi rasanya....


Ibu Iman: boleh sik kita gi main go-kart di Kuching kelak Yang? hehehehe....


5 comments:

  1. wasehhhh best ehhhh... kecik ada juak Mira tok ehh

    ReplyDelete
  2. rah kch tmpt go kart nya sik best. tracknya kecik huhu

    ReplyDelete
  3. kak tina,
    edeh... mcm lah ktk ya besar.. hoho

    ztie,
    ya kh?? x penah gi pun... nangga dr jauh ajak

    ReplyDelete
  4. nak main go cart jugak tp tuh ah hubby kata takut kaki kita tak sampai. i pendek. :(

    ReplyDelete
  5. fad,

    hari tu ade gak member yg kaki x sampai, tp depa ada kusyen leh letak sandar kt blakang... kompom sampai kaki tu... pi ler try sekali... hehehhee

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥