10 comments
  1. salam ibu iman...

    Biaq Pi la dgn org camya.
    kamek asa.. org yg suka macam blog..
    kamek asa la.. memang ulat buku. (kamek la ya kot!)
    sebab kita suka membaca.. so.. seney2 ada peluang nak membaca.. kita akan baca bah. (apa kata ko tok kembhojha, paham sendiri ya ibu iman).
    n bg yg suka membaca, sidak akan dpt menilai sesuatu bahan bacaan ya.. boring atau best nak dibaca. hehehehe....
    elek2 bah...

    ReplyDelete
  2. iboh gago ngn urang mira oo..tulis jak selagi kt maok nulis..hahahaha.

    ReplyDelete
  3. Mek ada.. mek ada Mira..

    Bila ada blog fb deactivate..

    nang nei nak molah kes artis terlampau.. sobss sobss numpang nangis lok...

    ReplyDelete
  4. kembhojha,
    kmk setuju 100% ngn ktk.. kmk pun suka mebaca juak tp lmk dh tua tok alu sikda gago ngn novel gilak lah... hehehhehe

    eida,
    ya lah... sukati lah nk nulis apa, blog kta nk? hehehehe

    ReplyDelete
  5. kak tina,
    tahniah sbb fb ktk deactivate... hahahaha

    ReplyDelete
  6. aok eh, ko ada blog? chewahh.. tetiba jak nyampuk... hehehe... kmk nektok dah jd pendiam di ofis, rata2 cdak nego kmk knak kmk jadi pendiam... apa jawab mek mira..

    "klak aku bising, org sik rajin ngan aku... sampey hal laki, hal r/tangga aku diumpat org...bagus ku diam jak...x nyakit ati sapa2..."

    hahahaha..

    ReplyDelete
  7. nyza,
    yah..yah.. alu kena smash terus... kmk ingin juak nk jd pendiam... mek training lok... hehehe

    ReplyDelete
  8. ari tok keja mek maca blog urang jak..mek bosan sik da benda nak d baca...hehe..iman sihat???

    ReplyDelete
  9. baca ngn x baca... kedong ada masa bah

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.