Follow Us @soratemplates

20/01/2012

36


Ya. Hari ni dah 36 minggu. Alhamdulillah Adek dah ke bawah cuma belum engaged lagi. Hopefully kelahiran kali ni secara normal. Amin.

36 minggu membawa Adek, alhamdulillah semuanya dipermudahkan. Adek memang tak banyak ragam. Kakak Iman pun still macam dulu memang tak meragam. Alhamdulilah, Adek dan Kakak memang tak banyak menyusahkan Ibu dan Ayah. Semoga begitulah seterusnya nanti. Amin.

36 minggu membawa Adek, alhamdulillah takde morning sickness yang teruk. Setakat tak boleh hidu  bau-bauan tu biasa jer sebulan 2 je. Takde sampai muntah yang teruk. Migrain ke. Gatal-gatal ke. Alhamdulillah, takde. Makan pun ok jer. Alhamdulillah ya Allah.

36 minggu membawa Adek, rutin harian berjalan seperti biasa. Bangun pagi jam 5, buat sarapan untuk bekal, balik kerja jam 6, masak untuk makan malam sesambil baju dibasuh dengan sendirinya dalam machine. Sebelum tidur sidai baju dan kemas umah. Rutin setiap hari. Walaupun agak berat jugak ler membawa Adek, dengan keaktifannya yang melampau pada waktu malam tetapi alhamdulillah semuanya dipermudahkan. Semoga begitulah seterusnya selepas ini. Amin.

Maka, kerana semua kemudahan ini, saya percaya setiap anak rezekinya lain-lain. Kerumitannya lain-lain. Semoga begitulah seterusnya, diharap dipermudahkan segala urusannya. Amin.


7 comments:

  1. sekejap je dah 36 minggu...alhamdulilah akak pun dah peknen...huhu...baru 18 minggu...hope myra dan baby akan sihat...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Insya Allah, semua berjalan ngan mudah. amin..

    senyum mek baca rutin harian ya, nang sama lah rutin. Kali nang camya bila dah diam umah kedirik ho. hehehe..

    ReplyDelete
  3. akak! tahniah! jaga diri dan baby dlm kandungan tu baik2 ye... alhamdulillah... semoga semuanya dipermudahkan... sebaya la baby kite nnt...

    ReplyDelete
  4. makseh nyza... ya la tek.. mok x mok cmya lah rutin harian... tp ttp juak bersemangat n hepi... hehehe

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah mira..semoga boleh normal nanti..

    ReplyDelete
  6. salam..tahniah k for the new bun in the oven..

    ReplyDelete
  7. za, insyallah... amin...

    mairababy, makseh :)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥