Follow Us @soratemplates

11/01/2020

Hujung Minggu Bekerja Dua Ploh Dua Ploh

Ya. Hujung minggu pertama bekerja pada tahun baru 2020 ni.
Penat ya ampun sebab non stop bercakap.
Mengajar kursus lagi penat daripada PdP biasa.
Ye la sebab nak kejar silibus untuk dihabiskan dalam masa 7 jam.
Kalau PdP biasa, boleh sambung lagi next kelas kalau tak capai objektif.
Begitulah perbezaannya.

Ni cubaan mengupdate dari atas katil jer, guna henpon.
Tak larat nak on pc dah.
Tadi balut buku PASTI pun mata dah tak boleh bukak dah.
Ada banyak lagi belum dibalut.
Malam besoklah sambung lagi sebab besok kerja lagi.

Peserta untuk kursus Microsoft Word saya yang pertama di tahun 2020

Ok lah.. Nak tido dah
Besok kita kerja lagi
Kursus Powerpoint pulak.
Selamat berhujung minggu gais!
Saya 7 hari bekerja non stop minggu ni 😅😅

2 comments:

  1. huh, busy , walaupun penat, seronok mengajar, lagi seronok, pelajar faham...apa yang kita sampaikan . all the best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol³ tmbh lg kalau diorg hepi kita pn tumpang hepi 😁

      Delete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥