Kisah Dalam Lagu: Januari

Yeah.. Kisah dalam lagu yek
Aha.. Memandangkan ni bulan Januari
Tau tak lagu Januari? Lagu Indon
Penyanyinya Glen Fredly


Biasalah dulu² zaman muda anak dara
Layan lagu Indon
Lagu Januari ni adalah somebody yang introduce
Somebody yang nak jadi bf tapi tak jadi
Wakakaka
KLMJ pulak kan
Ye lah.. Dah nama kisah dalam lagu
Alkisahnya..
Dia bagi lagu ni supaya saya dengar
So kita dengar je lah dan layan

Kasihku... Sampai di sini kisah kita
Jangan tangisi keadaannya
Bukan kerna kita berbeda

Lepas tu lupa lirik
Rangkap last sekali ingat...

Kisah kita berakhir di Januari

Hahaha
Nasiblah kalau somebody tu terbaca blog ni
Kalau dia ingat, ingat la 不不不

Tapi rasanya tak ingat pulak kisah tu berakhir bila
Bulannya lagilah tak ingat 不不不不



Ok dah.. Esok kelas jam 8
Jom tido

2 Comments

Penafian:

Setiap maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah pengalaman peribadi penulis ♥ KakmimDotCom ♥

Oleh itu, setiap komen yang tersiar di ♥ KakmimDotCom ♥ adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis komen itu sendiri malah tidak mewakili pandangan penulis blog. Penulis blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlakunya sebarang permasalahan yang timbul yang berkait dengan komen tersebut.

Penulis blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.

Sekiranya ada persoalan dan masalah, bolehlah terus email di kakmimdotcom@gmail.com. Selamat membaca!

  1. haha, setiap lagu, pasti ada kisahnya, sama lah dengan saya..kadang kadang dah lupakan dah peristiwa , tapi bla dengar lagu, terus di bawa ke zaman tahun ni...dah macam time travellers pulak..haha

    paling suka dengar sketsa , aku dia dan lagu ...waktu petang radio melaka..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau xde semalam, xde lah hari ni.. Sekali sekala xpe lah jgn je x boleh move on lgsg.. Kan? Kan?

      Delete
Previous Post Next Post

Contact Form