Follow Us @soratemplates

16/11/2020

Lagu Cinta Kita 2 - Episod 2

Best pulak LCK ni kan adalah mungkin sebab ada HH kot? Haha! Minggu ni agak sengit jugak lah. Mostly partner yang stage bercantum tu juri tekan buzzer last minute. Hihihi.

Partner paling comel malam ni Kakmim suka Fariq & Mina tu. Netizen kata pernah masuk ICSYV tapi Kakmim kan tak follow show tu so tak tau lah. Enjoy jer diorang nyanyi Seiring dan Sejalan. Sampai HH mengelamun sengih sorang-sorang dan lupa tekan buzzer! Ai, teringat kat si dia la tu. Hihi.

Macam biasalah minggu lepas habis je LCK2 terjah lagi kat Youtube nak tengok Hariz & Mafa nyanyi lagi. Malam ni pun sama uols, tak puas tengok Fariq & Mina nyanyi. Naughty jer Fariq atas stage ek. Mina pun gedik jer, keduanya ada attitude.

Kan minggu lepas Kakmim cakap, pemilihan lagu tu penting untuk attrack 1st impression tu. Haa.. tengok Fariq & Mina ni semua juri tersenyum-senyum tengok show diorang.

Malam ni HH hensem la. I heart your rambut. Aumm! Hahahaha!

Ada yang tak tengok LCK 2 ke? Jom layan feeling sampai stage bercantum.. hehehe



6 comments:

  1. Baru sempat tengok episod pertama je. Syok juga tengok telatah Kak Lina Pompom dan Diva AA 😊

    ReplyDelete
  2. hihi saya tak sempat lagi layan, tengah layan GV :P

    ReplyDelete
  3. Lagu Cinta Kita ni tak sempat saya nak layan. Tak mengikuti show ni. Jadi, saya duduk tepi je lah :)

    ReplyDelete
  4. betul la, mcm pernah nmpk dlm icsyvm

    ReplyDelete
  5. ari ya nanggar kejap jak sebab housemate2 kamek sik minat..huhu

    ReplyDelete
  6. Tak pernah tengok lagi.. Cik suami duk layan netflix je ni haa.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥