Follow Us @soratemplates

21/12/2020

Lagu Cinta Kita 2 - Episod 6

Malam tadi #teamAmirBalqis terkeluar!! Tapi memang dah jangka dah sebab tak best, tak feel pun nyanyi. Tak macam Amir bawak Laskar Pelangi minggu lepas. Balqis takde masalah, panel juri banyak komen pasal Amir je.


Tapi.. takpelah kan. Dah adatnya pertandingan. Manalah tau lepas ni rezeki untuk berlakon ke pulak. Atau buat single duet bersama.



Suka tengok dressing Amir & Balqis yang menggunakan tema putih. Dress Balqis pun lawaaa!! Sedondon dengan earring. Nice lah.


Jom kita tengok lagu apa yang pasangan LCK 2 bawak malam tadi.


Lagu Untukmu - Syafiq & Serra
Yang Sedang-Sedang Saja - Fariqwan & Mina
My Baby You - Kael & Evie
Semakin Hari Semakin Sayang - Adly & Darling
Cintaku 100% - Iss _ Mya
Mulanya Di Sini - Amir & Balqis
Bunga Angkasa - Khareez & Nadeera


2 pasangan pertama buat persembahan tak best. Juri pun komen tak berapa puas hati. Tapi bila dah start pasangan Kael & Evie, dah berasap dah. My favourite couple best sangat malam tadi. Hael puji melambung sampai kena usik KLPP, ye lah sapa suruh sebut pasal kahwin. Kah! Kah!


Markah daripada juri malam tadi seperti di bawah. Memang dah agak dah pasangan bottom 2 tu. Dan daripada result tu jugak kita boleh tau yang Adly & Darling paling ramai peminat.



notakakmim: masih tak tengok lagi LCK? bak kata Encik Suami, malam Isnin malam Ibu tengok tv. Hahaha!



4 comments:

  1. Kmk nang sik mengikuti perkembangan TV. Huwaaaa. Tapi melalui entry ktk tauk juak la sikit-sikit. Makseh ktk sharing :)

    ReplyDelete
  2. atie tak tgk lagi rancangan ni... aduh best sngt ke akak

    ReplyDelete
  3. sama cantik sama pandan gitu pasangan duet ni.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥