17 comments
  1. adoiiii masalah ni, bebdk skrg minat dia kat games online je... #nangissss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada jgk budak msh suka permainan fizikal cmni.. hihihi

      Delete
  2. Pos menarik.
    Dari alat permainan anak yang disukainya dapat terbaca karakternya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. kita tau mereka cenderung ke arah apa

      Delete
  3. anak buah saya tak layan semua ni, diorang lagi suka pegang phone..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba alihkan hp skjp dpd mereka.. limitkan masa mrk dgn hp tp kena ada layan diorg main jgk br menjadi

      Delete
  4. betul!!! yg part dino tu.. klu kids yg minat mr dino.. mmg pandai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada anak kwn akak mmg obses dgn dino.. bj pn semua dino ๐Ÿ˜‚

      Delete
  5. Kebetulan Firdaus ada duduk sebelah. Kak Amie tunjuk gambar mana yang dia paling suka. Katanya dia suka permainan muzik. Dulu Firdaus suka dinasour. Selalu dia pesan untuk beli dinasour. Minat kanak-kanak pandai berubah rupanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin sbb seiring dgn pertambahan usia dan faktor sekeliling rasanya

      Delete
  6. Okay ilmu parenting dapat hari ni. Kagum dengan budak budak yang menghafal nama Dinosaur tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Sampai mak bpk pulak kena gugel nama dino yg anak mereka sebut

      Delete
  7. nombor 8 ya anak buah kamek suka..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak kmk laki pempuan mmg suka juak ms sidak gik setahun lebih... ambik order pasya dikpun masak ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

      Delete
  8. trs tingat kt sepupu yg ms kecik suka sgt dgn dinasour. laa ni dah 21 thn�� tgh bljr kt sek pondok

    ReplyDelete
  9. Amiin suka bulldozer & super hero

    ReplyDelete
  10. Anak buah kmk suka main lego. Ya la mun terpijak lego ya Allah, berasa kaki. Huwaaa.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.