Follow Us @soratemplates

01/04/2021

PM Abah Lawatan Rasmi Ke Kuching

Si kakak excited tadi bagitau dia tengok berita RTM siang tadi yang PM datang ke Kuching. Ibu iyakan aje.

Iman: Kenak PM datang Kuching, bu?
Ibu: Nya ada lawatan kerja kat sitok.
Iman: Ohh.

Entah kenapa pulak dia yang excited, tak faham pulak Ibu.
Hahaha!

Antara aktiviti PM di Kuching siang tadi yang Saya xilok dari page FB Jabatan Penerangan. Untung laa kan dah dapat full dose vaksin dah boleh rentas negeri tanpa kuarantin.

SOP kuarantin yang terlalu lama sebenarnya yang rakyat sini bising sebenarnya. Kuarantin lama-lama kes masih jugak banyak. Hmm..







 

5 comments:

  1. untungla boleh jalan-jalan kesana kesini..hehe

    ReplyDelete
  2. Kakak teruja bila PM datang. Mungkin sebab dapat tengok in real PM Malaysia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dpt tgk live best jugak ni.. hihi... mungkin dia rs x sangka PM dtg kt tmpt dia kot

      Delete
  3. Saya selalu kompius situk & sinun..hihihi

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥