Follow Us @soratemplates

03/06/2021

GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious

Kali ini kita support produk yang dijual oleh blogger Fairus dan wife pulak iaitu GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious. Semoga semakin berkembang bisnes sambal bilis pedas kalian di zaman pandemik ni. Insya Allah kalau dah tembus di pasaran Shopee tu memang boleh pergi jauh.

Macam mana nak join GA by saudara Fairus ni? Ikuti langkah-langkah di bawah ni ye. 

  • Membuat posting bertajuk GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious dengan memuatnaik gambar banner dan membuat pautan ke entri ini,
  • Like halaman Facebook d' SAMBAL licious (pilihan tanpa paksaan), dan
  • Tinggalkan pautan blog anda mengenai giveaway ini di ruangan komen.

Kan? Kacang je kan? Apa tunggu lagi, moh ler kiter! Kopipes jer.

26 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi menyertai giveaway ini.

    ReplyDelete
  2. All the best untuk GA ini, Kakmim :)

    ReplyDelete
  3. Gud luck Mim...Kalau memang bahagi sorang ½ botol tau.!
    Hahaha...paw dekat SK ½ botol..paw dekat Cikgu Amie ½ botol.Ni paw kat Mim pulak...kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau menang sy bg akak terus nnt.. senang ceta 👍🏻👍🏻😍😍

      Delete
    2. Hahaha...pakej dengan kek lapis premium sekali la..hihihi

      Delete
    3. Insya allah kak.. mst dh lama x mkn kek lapis ni.. Nnt covid dh lenyap jom jln2 kt kuching lg

      Delete
  4. Menarik sambalnya tu. Semoga ada rezeki kakmim juga dalam GA ni. Aaaminn...

    ReplyDelete
  5. gud luck sis
    gee follow sini skali:)

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari giveaway yang sama...

    https://www.mialiana.com/2021/06/giveaway-sambal-bilis-pedas-d-sambal.html

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥