Follow Us @soratemplates

03/06/2021

Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah

 


Macam banyak jer giveaway yang sahabat blogger anjurkan sekarang ni. Ada yang saya tak sempat nak join. Plannya nak join last minute tapi terus tak terjoin. 

So now saya join GA yang dianjurkan oleh adik dari Ganu kite ni, Atiqah Najihah. Apapun, tahniah kepada dik Tiqah sebab dah berjaya anjurkan GA ni. Bagi yang tak join lagi bolehlah join kalau free sekarang. Buat je daripada duduk tercangok macam tu je kan? Lagipun syarat-syaratnya senang je.


SYARAT SYARAT PENYERTAAN:

  • Copy dan paste banner di atas dan buat satu entri di blog anda bertajuk "Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah"
  • Backlink entri anda ke entri giveaway ini
  • Tinggalkan link entri giveaway anda ke ruangan komen entri ini
  • Siap!


Kan dah cakap senang je. Berjaya atau tak, itu belakang kira. Mana yang mampu kita join je sekarang. Jangan lupa tau! GA ni akan berakhir pada 20 Jun nanti. Daaa~

10 comments:

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥