Follow Us @soratemplates

30/07/2021

Hand Sanitizer Cosfume Comel Lagi Wangi

Adik bagi.
Walaupun kecil tapi sangat bermakna.
Tambahan pula hand sanitizer ni memang 1 keperluan sekarang.
Terutamanya bila kita keluar ke tempat yang ada orang ramai.

Strawberrry Cupcake.
Sesedap namanya.
Wangi ya amat!

Cuma sayangnya takde holder nak gantung kat beg.
Bila usha di Shopee, ada je dengan holder.
Brand yang sama.
Apalagi kan?
Syhh.. diam-diam ye.
Kita tunggu je rider sampai depan rumah.
Kah! Kah! Kah!






 

13 comments:

  1. Omeynya, senang boh dlm beg! Mesti wangiii

    ReplyDelete
  2. comelnya. Strawberrry Cupcake terus teringat kek yang sedap! Amboii.. sempat lagi tu add to cart lalu tersubmit order eh :p

    ReplyDelete
  3. comel sangat..warna pun striking. btw jom join GA http://tarotthefool.blogspot.com/2021/07/merdeka-giveaway-by-tarotthefool.html

    ReplyDelete
  4. Dah jadi barangan keperluan hs ni
    Mudah dibawa ke mana2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. X bwk sanitizer sendir x sah.. mcm kekurangan sesuatu je

      Delete
  5. Memang sangat berguna sekarang...Jaga diri, covid-19 sedang mengganas. Rumah mak saya kiri kanan depan belakang dah ada yang positif termasuk anak buah saya berumur 7 tahun. Keliling rumah mak saya tu semua sedara mara. 6 orang sudah positif.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahu.. semoga semua yg +ve sentiasa dlm peliharaan Allah

      Delete
  6. macam Bath n Bodyworks pun ada

    ReplyDelete
  7. Aduh comelnya.. sesuai digantung di tepi beg tangan ini.. dahlah wangi..

    ReplyDelete
  8. Wah kecil comel . Senang nak masukkan dalam handbag ni . Biasalah sekarang ni kan sanitizer pun satu keperluan juga . Mesti lepas pakai ni terbau2 manis strawberi kan

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥