Segmen 24 Jam Bloglist #41 MiaLiana.com

 


Salam Jumaat semua!!

Entri pertama untuk bulan Julai kita rasmikan dengan join segmen dari Mia Liana. Korang dah join ke? Kalau baca post ni sebelum 10.30 pagi sempat lagi tu. Jom! Syaratnya senang je.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog MiaLiana.com / Like Fanpage MiaLiana.com / Follow Instagram @mialiana (mana-mana yang ada)
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #41 MiaLiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.

Bila nak follow blog Mia ni, rupanya dah follow dah tapi jarang pulak saya lepak kat sana. Insya Allah lepas ni selalu lah lepak sana, IG pun rupanya dah follow. Ai.. begitulah, bila jarang blogwalking ni rasa bersalah pulak main follow kemudian tinggal je. Maaf ye semua! Saya jenis tak feel baca guna henfon, kena baca bukak pc jugak baru puas mata memandang.

Hmmm... Ini kisah saya pulak. Semalam saya seharian berwebinar, straight 9.00 pagi hingga 4.30 petang. Kalau webinar kitorang ni bukak program lain di pc memang dikira tak hadir, rugi je kalau attend sambil buat kerja lain nanti dikira tak hadir. So kenalah bukak Webex tu je sehari-hari. Kena fokus betul-betul. Bukan menyelam sambil minum air. Lepas tu malam ada baca Yassin jugak secara GM tapi guna henfon je. Bila nak buat keja guna pc ah sudah, pc tak boleh on.

So hari ni kita bersiaran langsung dari ofis!! Sebab ada bengkel online lagi hari ni. Sebelum tunggu bengkel mula tu dapat la menaip sepatah 2 kata di blog ni. Yahoo!!


Post a Comment

11 Comments

  1. cepat bebeno udah abis ehehhe...

    ReplyDelete
  2. Datang singgah dari https://www.aerill.com/2021/07/segmen-24-jam-bloglist-41-mialianacom.html #Follow 346

    ReplyDelete
  3. salam. terima kasih sudi join segmen Mia. senarai peserta ada di https://www.mialiana.com/2021/07/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. tahniah... https://www.mialiana.com/2021/07/pengumuman-pemenang-segmen-24-jam.html

    ReplyDelete
  5. Samalah kak, blogging ni lagi feel guna pc. Apapun tahniah tersenarai dalam bloglist kakmia.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum....baru sempat singgah sini blogwaking time

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥