Coklat Vochelle: Almond atau Hazelnut?

Siapa suka coklat???
Kita geng!!

Almond?

Atau hazelnut?

Yang mana satu pilihan korang?

Hmm.. sebenarnya saya agak sibuk 2 minggu ni
Sebab nak prepare dokumen akreditasi
Nak audit besok!!
Tak sabarnya nak hari Jumaat
Dah rindu nak 'me time' baca novel
Huwaaa!!

Sebab tu saya tak sempat nak blogwalking sana dan sini
Ada jugak yang saya sempat komen 1, 2 blog tapi bila dah start bukak dokumen teruslah tenggelam di alam fana cinta MBOT... eh

Saat-saat macam ni
Memang perlukan coklat ye tak?
Untuk mengurangkan hormon-hormon stress gitu
Hihihi!



 

Post a Comment

16 Comments

  1. sedap makan coklat yang ada isi kacang-kacang. Almond da hazelut tu dua-dua saya suka!

    ReplyDelete
  2. bila ada kerja yang perlu kita tumpukan perhatian memang tak boleh nk jenguk blog ye kak...

    dana suka dua-dua kacang

    ReplyDelete
  3. lama tk mkn coklat vochell ..dua2 suka almond n hazelnut

    ReplyDelete
  4. Lama betul tak makan Coklat Vochelle jenis macam ni. Kalau tanya saya, dua dua saya suka. Tamak kan. Hihi

    ReplyDelete
  5. Lama nya x makan vochelle..
    Ada perisa baru ke ni?

    ReplyDelete
  6. Sedapnya coklat, yummmsss
    Semoga beroleh kejayaan dalam MBOT nya 😄

    ReplyDelete
  7. saya pernah mkn juga kak mim..flavor almond sedap!

    ReplyDelete
  8. Asalkan ada kacang saya suka. Cuma tolak yang buah je.

    ReplyDelete
  9. Suka dua-dua! Kalau yang ada kismis pun suka gak. Fruits & Nuts.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥