Follow Us @soratemplates

30/08/2021

Teh Tarik Origina Dairy Boleh Diminum Semasa Sejuk atau Panas

Hai hai hai!
Salam hari Isnin semua!
Semoga sahabat-sahabat semua berkondisi sihat dan ceria hendakNya
Musim 'dikurung' macam ni stress management tu kena handle elok-elok tau!

Hari ini baru merasa BDR lagi.
Minggu lepas walaupun BDR tapi tetap jugak ke ofis.
Nak setelkan apa yang patut untuk audit.
Selesai 1 part, minggu ni start balik dah ikut jadual BDR.
Tapi sepanjang minggu lepas, Isnin-Ahad memang ke ofis!
Hujung minggu urusan lain pulak.

2 minggu dah Teh Tarik Origina Dairy ni dalam peti.
Susu coklat macam biasa dah awal-awal habis.
Teh Tarik ni Ibu cakap kena tunggu Ibu.
Nak jugak merasa sedap ke tak sedap ke.

Nak tau rasanya?
Sedap! 
Manisnya just nice ๐Ÿ‘๐Ÿป 

Teh Tarik Origina Dairy pouch ni boleh terus direct minum secara sejuk.
Ataupun kalau nak minum panas, kena rendam dulu dalam air panas selama 10 minit. Saya minum chill je, jadi teh tarik peng.

Budak baru bangun tido, mata sepet sebelah menikmati Teh Tarik peng Origina Dairy. Dah lama tak pergi sekolah ni. Seram nak hantar.



 

12 comments:

  1. Pernah cuba juga masa mula-mula keluar tapi yang teh belum lagi rasa.

    ReplyDelete
  2. menarik nih, sedapnya layan sejuk-sejuk

    ReplyDelete
  3. Suka tengok packaging air dalam pouch comel begini. Saya belum pernah jumpa lagi air ni.

    ReplyDelete
  4. sedap kan kakmim, pernah juga saya minum haritu

    ReplyDelete
  5. X jumpa lagi ni.. Nnt bole try cari, nak gak rasa hahah

    ReplyDelete
  6. Bungkusannya tu menarik, rasa tak puas minum

    ReplyDelete
  7. Hahaaaa... sepet pun sepetlah janji dapat sedut teh tarik peng.... sedapnya!

    ReplyDelete
  8. Sedapnya! Syok ni layan sejuk sejuk. Bahaya ni kalau restock banyak. Takut kejap kejap ke peti ais minum. heheh

    ReplyDelete
  9. Nampak lagi mudah ada teh ais dalam pouch ni kan . Senang je bila dahaga terus minum

    ReplyDelete
  10. Tinggi juga kandungan gula dia. Ni beli banyak banyak habis terus sehari haha

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥