Follow Us @soratemplates

30/08/2021

Assorted Cake by Sky Cafe Bread & Pastry

 


Semasa audit last week ada member yang menaja assorted cakes ni.
Kalau sebut je Sky Cafe, memang orang sini tau dah memang cakes & pastry nya sedap-sedap belaka. 
Memang puas hatilah kalau tapau dari sini.

Okay dari atas ye.
1. Snow cheese 
2. Chocolate 
3. Strawberry
4. Vanilla
5. Mango
6. Pandan gulapong
7. Red velvet

Favourite saya semestinya yang no 1 tu la!
Hahaha!



21 comments:

  1. best ada assorted cake ni. Boleh rasa macam macam perisa kek. Semua nampak sedap di mata saya. Tentang rasa tu kena rasa dulu :)

    ReplyDelete
  2. ada byk pilihan mcm ni syok..bole merasa byk perisa

    ReplyDelete
  3. kita yg tgk ni pon dh terasa sedap! haha

    ReplyDelete
  4. Berwarna warni keknya.. Aneka pilihan boleh rasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.. antara koleksi flavour yg demand di pasaran.. hehehe

      Delete
  5. Replies
    1. kena order 1 acuan ni kita share2 mkn sama kak.. hehe

      Delete
  6. Klu beli yg macam ni kene rasa setiap perisa

    ReplyDelete
  7. Bagusnya kek gini, dapat rasa banyak perisa. Tak rugi beli

    ReplyDelete
  8. Semoga murah rezeki member yang menaja. Rindu nak makan-makan macam ni di office. Hehe

    ReplyDelete
  9. It is not difficult to be tricked in light of the fact that off-base food decisions may not show their full effect until late throughout everyday life. Sustenance can even go through hereditarily to influence later ages. In such manner, food thoughts are likewise similar to religion in that many various factions can each profess to have reality. Honey in Tea

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥