Setelah Lama 'Bercuti'

Setelah lama berehat dan bercuti dari mendesign
Hari ni baru bukak lagi Photoshop
Setelah sekian lama! 

Macam dah janggal pulak guna Ai dan Psd ni
Almaklumlah dah ada benda senang sekarang
Everyone can design.. with Canva!
Hahaha
Guna henfon pun boleh kalau guna Canva
Kan? Kan?
Siapa suka guna Canva kita geng 🤭


Pagi tadi kelas
Setel je kelas terus on Ai dan Psd 
Siap dah design bunting dan poster A4 untuk majlis lusa
Now boleh ready nak balik

 

Post a Comment

15 Comments

  1. Selamat bersara Encik Baki..Semoga kita semua juga berjaya dalam kerjaya hingga ke garisan itu

    ReplyDelete
  2. Tak pandai guna.. biasa edit² koboi je guna h/p haha

    ReplyDelete
  3. Good job..
    Aini pun dah lama tak guna Photoshop..
    Biasa dengan Ai je

    ReplyDelete
  4. Sikit2 pandailah juga guna Canva tu.
    Hari tu buat resume, guna Canva rasa mcm 'uish terer jugak aku' haha...

    ReplyDelete
  5. Okey bab design mendesign ni SA memang kalah...x pandai..

    ReplyDelete
  6. Oooo... kita sama bidang kerjaya la ye...? Gimifai!

    ReplyDelete
  7. hebat kakmim ada bakat design rupanya. Saya suka photoshop dan ai lagi berbanding canva. Lagi puas guna PC :)
    cantik design kakmim.

    ReplyDelete
  8. Kebiasaan orang reti design tak nak guna Canva. For fun or for noobies cam kami bolehla

    ReplyDelete
  9. guna canva dengan HP ...belum pernah dalam sejarah saya berbuat demikian

    ReplyDelete
  10. oo kakmim amik graphoc and design ke. terbaekk

    ReplyDelete
  11. lama gak x main design2... dah berkarat ... hahaha

    ReplyDelete
  12. Syu dulu kini & selamanya memang tak reti guna photoshop.Ha3.
    Ai tu retilah sikit.

    ReplyDelete
  13. Ini saya memang buta IT. Banyak benda tak sempat nak belajar. Rasa rugi pun ada

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥