Trending Baju Kurung Ironlesss Anggun Cotton Collection

Pernah beli baju kurung Anggun Cotton Collection?
Ala.. yang dutanya Yana Samsudin tu
Sekarang dah ada telekung dan sejadah jugak tau
Selain tu Anggun ada blouse, suit, kurta lelaki pun ada
Kurtanya pulak modelnya husband si Yana tu lah
Anak-beranak jadi duta Anggun Collection

Saya suka sangat baju Anggun ni sebab tu lah saya register jadi dropshipnya
Harga pun berpatutan.. tak lah mahal sangat, ok lah mampu milik
Dulu saya suka beli kurung cotton buat pegi keja
Tapi sekarang beralih ke kurung ironless pulak
Tiap bulan mesti beli baju baru
Tak tahan godaan, hampir setiap hari ada je design baru keluar
Salah satu sebab kenapa saya nak jadi DS ni..
Ialah sebab nak beli untuk diri sendiri jugak
Bijak tak bijak tak? Kah! Kah!

Nak membeli dari saya?
Oh boleh ajeng
Saya buat bisnes ni santai-santai gitu je
Just sharing kat whatsapp status.. kekadang ada jugak kawan-kawan beli
Dah nama dropship bukan untung besar pun
Tapi kan..
Semenjak 2 menjak ni makin syok pulak sharing
Sharing je ada je yang DM
Lepas tu close deal
Mungkin sebab hari nak raya kot
Tambahan pulak postage ke Semenanjung memang free
Ke Sabah Sarawak 50% je
Kira banyak save jugak postagenya
Kalau di Shopee mesti kita nak rebut peluang free shipping
Tapi bila Anggun buat promo half bayaran postage
Memang berbaloilah kan?
Memang harus beli



Kurung cotton dah stop untuk postage dah
Sekarang ironless nilah trending di website
Saya dah siap beli awal-awal dulu
Kumpul sikit-sikit
Walaupun tergoda jugak design baru yang keluar setiap hari sekarang
Tapi saya masih bertahan
Bertahan ye bertahan
Itu semua godaan syaitonirrajim

Dan bila berjaya menahan diri daripada membeli
Saya racun pulak contact dalam friendlist Whatsapp saya
Feelnya tetap sama
Saya pilih, saya place order, saya buat payment
Hakikatnya bukan saya yang punya!
Seronok bila dapat memudahkan urusan orang lain
Biasalah pempuan ni kan, bila order online tu feel dia bila saat-saat tunggu parcel tu datang
Ibarat menanti hadiah daripada seseorang tapi sebenarnya sendiri beli, sendiri yang acah




Inilah chart size untuk kurung ironless Cassandra
Nak sedondon demgan anak pun boleh


Sekali customer merisik sebelum berbuka semalam
Malamnya terus close deal ambik 3 pasang untuk emaknya, syukur sangat
Alkisahnya si emak tak berkenan dengan semua baju yang ada di pasaran
Sekali tunjuk baju Anggun, eh berkenan pulak
Seronok customer sebab tak payah bersesak-sesak lagi shopping baju raya di shopping mall or bazaar raya
Sekarang di hujung jari semua boleh setel
Hanya sediakan measuring tape je untuk ukur saiz 
Mudah kan?

Korang dah setel persiapan raya ke?
Lagu raya pun dah berkumandang di radio dah
Tak tau macam manalah agaknya hari raya tahun ni
Terasa lama sangatttt dah tak berziarah umah saudara-mara dan sahanbat handai ni

Er, ada ke yang nak usha baju kurung ironless dari Anggun ni?
Meh meh klik je link https://bit.ly/kakmim ni
Nanti saya share gambar-gambar koleksi baju Anggun Cotton Collection
Manalah tau ada yang berkenan kot



 

Post a Comment

8 Comments

  1. Alaa.. kita dah beli baju raya, tapi masih dok berkenan baju2 lalu lalang kat wall, hahaha.

    ReplyDelete
  2. takut gak kita beli baju skrg ni, semua pakat raya baju yg sama je ni kang hehehe

    ReplyDelete
  3. Not bad harganya. Masa ke seksyen 7 Shah Alam semalam, buntang juga mata tengok tag harga baju sampai 3 4 ratus.

    ReplyDelete
  4. Ironless la kan senang. Buat apa nak susah2 iron baju…hehe
    Masa saya jual tudung dulu, memang sebelum puasa dan awal puasa la waktu paling sibuk melayan pelanggan. Lenguh jari2 membalas WA. Tapi seronok, terasa puas macam kita pulak yang shopping.

    ReplyDelete
  5. Bagus jual dropship, terima kasih kongsi share dekat status whatsaap tu macam mudah jer, tak pe beli untuk diri, semangat sikit kan..

    ReplyDelete
  6. dh beli baju raya tp jenis kain xpyh iron ni tetap suka. hehe

    ReplyDelete
  7. Ni yang anggun cotton kat senawang tu ye. Kalau situ pergi dan beli. Cantik cantik corak baju cotton ni kan. Macam kakmim pengajar, beli buat pakai kerja hari hari pun nice.

    Alhamdulillah rezeki kakmim. Masing masing sakan tengah shopping raya.

    ReplyDelete
  8. Selalu gak beli sebab ada kedai dia kat Senawang sini...beli pakai pi kerja...hehehee...suka cotton dia sebab selesa

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥