Majlis Anugerah Pasti

Kisah throwback lagi sebelum Alan melangkah ke sekolah rendah
Selepas Majlis Ihtifal PASTI Petra Jaya, mereka ada majlis anugerah di PASTI sendiri pulak
Tema pakaian "Prince & Princess"
Ibu memang takde idea nak pakai baju macam mana dah
Baju melayu dengan tengkolok je lah
Itulah time tujugak carik orang jual tengkolok budak
Nasiblah ada save contact peserta kursus Ibu
Kebetulan dia ada jual.. maka on saja

Hang Alan. Boleh ke?


Hang Alan dan 3 bouquet chocolate untuk 3 orang cikgunya


Inilah cikgu-cikgu Hang Alan


Saja bergambar kenangan di bawah PASTI


Ni dah balik.. haru biru dah Hang Alan


Hang Alan dan sijil anugerah yang dia dapat
Susah nak capture gambar muka ada senyum Hang Alan ni


 

Post a Comment

10 Comments

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥