Hal Hebat - Lagu Viral Reel Instagram

Alkisah lagu Hal Hebat ni, saya selalu dengar bila scroll reel di IG. Lama dah cari lagu ni rupanya ramai yang dah cover lagu ni. Tapi, penyanyi asalnya ialah Govinda. Selalu dengar yang cover dari Raffa je di reel tapi bila dengar versi asal dari Govinda memang best sangat muziknya, Cakra Khan pun best dengan suara serak-serak basahnya. Layanlah lagu ni. Biasalah saya memang layan lagu Indon, dari dulu lagi. Hihihi. 


Kat sini saya park 3 versi lagu Hal Hebat, yang mana satu korang prefer?
Jumpa di komen ye..

released 12 Februari 2020


released 2 Julai 2021


released 11 Januari 2022



HAL HEBAT

 Di hidup ini
Tlah ku singgahi banyak cinta
Namun tak pernah aku temui cinta
Sekuat aku menginginkan diaHal hebat ku rasakanKini di cintai seseorangYang ku pun mencintaiItu sempurna

Takkan siakan diaBelum tentu ada yang seperti diaSatu dunia tahu aku bahagiaBanyak pasang mata saksinya

Takkan duakan diaBelum tentu esok kan masih adaKesempatan tak datang kedua kalinyaHargai dan jaga hatinya

Dalam diamkuKu panjatkan selalu doa untuknyaJodoh bukan soal sempurnaNamun yang mampu tangguh tuk bertahandan berjuang

Takkan siakan diaBelum tentu ada yang seperti diaSatu dunia tahu aku bahagiaBanyak pasang mata saksinya

Takkan duakan diaBelum tentu esok kan masih adaKesempatan tak kedua kalinyaHargai dan jaga hatinya

Ho oo oo..Ho oo oho uwoo..Ho oo oo..Ho oo oho uwoo uwoo..

Takkan siakan diaBelum tentu ada yang seperti diaSatu dunia tahu aku bahagiaBanyak pasang mata saksinya

Takkan duakan diaBelum tentu esok kan masih adaKesempatan tak kedua kalinyaHargai dan jaga hatinyaHatinya

Takkan siakan diaTakkan siakan diaTakkan siakan dia

Post a Comment

0 Comments