Rice Smart Tupperware Jimat Banyak Julai 2022

Menggoda sungguh Rice Smart design terkini ni
Tower gitu, jimat banyak space
Saya punya beli tahun 2010 dulu besar gedabak
Sama jugak muat 10 kg beras tapi yang latest ni memang elegan
Dengan kalernya pun smart gitu, modern color


Bulan ni ada banyak murah wooo


Nice sangat, bentuk tower.. menjimatkan ruang



Memang muat 1 kampit beras bersamaan 10 kg beras


Guna konsep FIFO
Habiskan yang lama dulu, yang baru masuk kenalah kemudian
Ikut turnlah


Bagi peminat brand ni, kira murahlah ni
Tapi kalau dah member lagilah murah
Saya?
Masih lagi bertahan tak membeli tupperware
Baik kan? 😇


 

Post a Comment

10 Comments

  1. Kamek maseh bertahan sik membeli Tupperware tok. Still guna yang harga RM60± ya. 🤭

    ReplyDelete
  2. barang lain ada beli tapi bekas beras ni takut nak beli sebab mahal hahahh

    ReplyDelete
  3. Abe kie guna tempayan beras yg dibeli di kedai eco rm2.60 aje.

    ReplyDelete
  4. Kmk ada kaler merah tapi riya tertanggar warna purple alu nyesal beli. giney ya?

    ReplyDelete
  5. Jimat nau nau ni. Tapi kalau tak beli, lagi jimat, hahaha.

    ReplyDelete
  6. Jimat byk tu..tapi shida dah ade yg jenis lain hehee ^_^

    ReplyDelete
  7. Belum ada lagi ni...dok simoan beras dalam tong tupperware yang bulat tinggi tu ja🤭

    ReplyDelete
  8. memang cantik. nasib baik saya bukan jenis gila tupperware

    ReplyDelete
  9. Warnanya memang betul betul menggoda. Kalau tak kuat ni dah membeli dah. Saya juga bukan pembeli tegar tupperware. hehehe...

    ReplyDelete
  10. mcm2 tupperware sekarang ni kan? love sgt new color ni..blue

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥