Dear God: Lagu Zaman PJJ

Tetiba saya teringat lagu Dear God ni. Lagu ni mengingatkan saya zaman kami PJJ dulu. Encik Suami selalu cakap kalau dia teringatkan kami di Kuching mesti dia akan dengar lagu ni. 

Begitulah seketul Kakmim, dan sekarang anak-anak pun dah terikut sama dah, kalau dengar satu-satu lagu, confirm akan terus teringat kejadian spesisifik yang berkaitan lagu tu ataupun tempat yang kami pergi atau lawati. 


Dear God - Avenged Sevenfold

A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love, purpose hard to find
Can't help but wish that I was there
Back where I'd love to be, oh yeah
While I recall all the words you spoke to me
Dear God, the only thing I ask of you
Is to hold her when I'm not around
When I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
But I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
'Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again, oh no
Once again
There's nothing here for me on this barren road
There's no one here while the city sleeps
And all the shops are closed
Can't help but think of the times I've had with you
Pictures and some memories
Will have to help me through, oh yeah
Dear God the only thing I ask of you
Is to hold her when I'm not around
When I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
'Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again, oh no
Once again
Well some search, never finding a way
Before long, they waste away
I found you, something told me to stay
I gave in, to selfish ways
And how I miss someone to hold
When hope begins to fade
A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love, purpose hard to find
Dear God the only thing I ask of you
Is to hold her when I'm not around
When I'm much too far away
We all need the person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
'Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again, oh no
Once again
Woah
Yeah, yeah


11 Comments

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥

  1. Album terbaharu Avenged Sevenfold kali ni agak lain style nya...

    ReplyDelete
  2. Menurut saya, lagu itu akan indah dan asik diputar kembali di masa depan bila dalam lagu itu tertanam memory special dalam hidup kita.
    Seperti Mbak, bila diputar lagu ini, teringatlah sekian tahun ke belakang.
    Kapan-kapan saya tulis juga postingan tentang lagu dan kenangan didalamnya.

    Salam,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. dgr saja terus ingat memori ke belakang.. bolehla nanti share lagunya ya pak

      Delete
  3. Aok eh, lupak kmk kisah kitak duak dolok PJJ juak. Nang nostalgik lagu tok.

    ReplyDelete
  4. Setiap lagu memang menyimpan memori tertentu, Kak. Biasanya seperti itu hehe saya juga kadang teringat hal2 spesial saat nggak sengaja denger lagu tertentu

    ReplyDelete
  5. Wah setahun lalu lagu ini sering saya putar berulangkali... sediiih kalau dengar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mst ada kenangan tersendiri tu dgr lagu ni

      Delete
Previous Post Next Post

Contact Form