Menang Giveaway 12 Years Blogging By Faezah Mdnor

Bila view balik previous post semalam, menjadi jugak eh panjangnya. Al-maklum lama dah tak menaip panjang-panjang. Itu pun guna henfon je. Tapi saya tak taip terus siap la. Lepas tu sambung lagi di rumah sementara tunggu Isyak.

Actually banyak benda nak update. Tapi bila macam dah agak 'basi' jadi tak semangat pulak nak update. Nak diikutkan boleh buat banyak throwback, tapi masih tak dapat nak berdamai dengan masa ni. Bila di ofis, masanya lain macam tak boleh dicuri, di rumah pun sama. Saya perlukan jugak masa tanpa gadjet. Kalau dah tanpa gadjet tak lain tak bukan masa untuk layan netflix. Bila dah start dengan kdrama henfon memang saya tolak tepi jauh-jauh, sambil melipat kain. Haaa... begitulah.

Oh, ya malam tadi sebelum tidur tetiba dapat notification di IG. Rupanya dapat DM dari Kekja. Saya pun bukak dan baca.



Ingat lagi tak GIVEAWAY 12 YEARS BLOGGING BY FAEZAH MDNOR

Rasanya ramai jugak blogger yang join hari tu. Dan bila klik di blog nya, rupanya saya dapat tempat kedua la uols! Hai.. rezeki, memang tak sangka betul. Join pun bukan nak menang pun. Saja memeriahkan giveaway blogger dan menambah kenalan blogger. Tapi dah rezeki memihak kepada saya, alhamdulillah syukur. Tahniah juga kepada blogger bertuah yang lain. 

Terima kasih ya Kekja. Semoga bisnes Kekja semakin masyuk selepas ni.


11 Comments

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥

  1. Wah…Tahniah Mim πŸ‘πŸ½
    Seronok bila suka-suka join, sekali diumumkan jadi pemenang 😁

    ReplyDelete
  2. Dulu saya sering banget buat acara giveaway seperti itu ketika ulang tahun blog saya. Tapi karena kesibukan di dunia nyata hanya bisa mengadakannya cuma sampai 4 tahun saja. Di tahun kelima dan sampai sekarang tidak diadakan lagi.

    Selamat ya... Tahniah... salam perkenalan dari saya.
    Saya follow blognya

    ReplyDelete
  3. Selamat ya kak.. alhamdullilah rezeki tak kemanaπŸ˜€

    ReplyDelete
  4. Tahniah KM, seronok nya.. sesaja joint GA dapat pula hadiah ya.

    ReplyDelete
  5. Congrats kak mim πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰. Memang rezeki tak kemana ..

    Hihihi kita sama, kalo dah nonton K-drama di Netflix, dah tak nak sentuh gadget πŸ˜‚

    ReplyDelete
  6. Wah, tahniah! πŸ₯³ Rezeki kitak ya.

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak mim... Rezeki kan.. Semoga dimurahkan rezeki selalu buat akak sekeluarga.. Aamiin

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

Contact Form