Member ofis balik dari Jakarta. Pagi ni dia pass 1 beg plastik. Ada travel telekung dan tudung warna pink. Eh, dah sedondon pulak dengan baju saya hari ni, hari ni pakai blouse pink, memang ngan la dengan tudung bawal sulam pink ni. Terima kasih sis. Semoga digandakan rezeki.
Korang dah breakfast ke tu? Saya belum lagi ni. Tapi ada bawak bekal la, macam biasa. #theIMANs pun sekolah lagi. Plan hari ni saya nak prepare slaid untuk meeting esok. Nak ready laporan untuk meeting minggu depan. Chaiyok chaiyok dearself!! Semoga dipermudah urusan kita hari ini ya!!

0 Comments
Penafian:
Setiap maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah pengalaman peribadi penulis ♥ KakmimDotCom ♥
Oleh itu, setiap komen yang tersiar di ♥ KakmimDotCom ♥ adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis komen itu sendiri malah tidak mewakili pandangan penulis blog. Penulis blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlakunya sebarang permasalahan yang timbul yang berkait dengan komen tersebut.
Penulis blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.
Sekiranya ada persoalan dan masalah, bolehlah terus email di kakmimdotcom@gmail.com. Selamat membaca!