8 comments
  1. ~ amy nie cam MC jugak. if MLM terus jer amy jadik malas nak pikir. bukan apa, MLM nie mmg leh wat seseorg tuh kaya. cuma, kerajinan tuh harus tinggi. If MC ada komitmen ngan kerja lain, kemungkinan MC nak kaya raya tuh peratusannya rendah skit. Kaya la jugak, cuma tak kaya-raya. U paham tak? hehehehe...

    terpulang la pada MC, cuba la dulu. Tak cuba maka kita tak tahu kan?

    amy nie, punya la ramai duk add YM amy. ingatkan org nak ngorat ker haper.*perasan giler*. rupanya nak promote amy suh jd agent unit trust. sebab dah byk kali sangat, maka dah boleh bajet dah kalo ada yg add YM nie. mmg teringin nak join, tapi amy nak suh sorg bro nie jer ajar amy. huhuhuhu.... bro nie kerja dekat jer nan ofis amy. bujang lagik, badan sasa, dah ada umah 2 bijik. *nak ngorat dia boleh?*. hehehhehe.... tue jer tujuan nak jd agent unit trust pun. kihkihkih... :P ~

    ReplyDelete
  2. cik amy,

    nawaitu harus betul okeh... hahahaha
    jgn ler nk jd agen tuh sbb nk ngorat tu jek... nnt kalo niat x betol takut x menjadi lak... hihihihi

    ReplyDelete
  3. ~ yer2, niat harus betul. niat nak ngorat la. kahkahkah..... my officemate pun sibuk duk promote mamat tuh kat amy. tapi kan, mamat tuh selekeh!! tak nak la. :P hhahahahaha...~

    ReplyDelete
  4. memilih! eeeiii...geramnya!!!

    wakakakaka

    ReplyDelete
  5. ~ hahahaha..... :P

    btw, MC serious ker nak join MLM tuh? ~

    ReplyDelete
  6. ntah ler.. rasa mcm nk cuba.. hehehehe... mgu dpn mc g kl.. yeay!!

    ReplyDelete
  7. aWk jOin uPtRenD? teLL mE iF yOu dO i nEed yOur heLp HihI!

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.