8 comments
  1. ~ ha'ah la MC, asal banyak yg belum? tak per, still ada banyak masa. go go girl!! ~

    ReplyDelete
  2. insya allah mgu depan ok ler tuh... terasa nk gi ikea mlm mgu dpn!! hhuhuu

    ReplyDelete
  3. maok pegi ikea juak!!!..hehe

    ReplyDelete
  4. baju pengantin lelaki tu nak buat ker nak bli?
    kalau nak wat... better follow up ngan si pembikin, banyak sangat citer pasal lamat siap or the finishing NG and then diorang buat tak tahu jer walaupun bj pengantin lelaki silap wat...
    contoh citer:
    1)bj pengantin buleh cekak musang cam baju melayu johor? ado ko?
    2)bj akad ado sulam sini sano... bukan kosong jer ker?

    eheh:-P

    ReplyDelete
  5. innaz,

    bkn u pegi ngn nabil ka klak?? ahahaha

    ReplyDelete
  6. pocket,

    mc nk buat bj lelali sbb ye la saiz die kecik sket, x lawa la pakai bj besar... hahaha... tgl nk beli kain jer... lelain tuh insya Allah akn follow-up lg pasnih...

    ReplyDelete
  7. ~ jom2 kita ke ikea... kang satu ikea korang borong. hahahaha... :P ~

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.