Follow Us @soratemplates

28/07/2008

Travelling day

Blogging from my Home Sweet Home

Sepatutnya flight aku Sibu - Kuching pagi tadi.
Tapi.
Aku dah selamat sampai di Kuching petang semalam.
Walaupun hari hujan, dengan nai
k MasWing lagi,
takut jugak wei, tapi aku tidur jer 40 minit kat atas tu.
Alhamdulillah semuanya selamat.



Nak jugak snap tayar Maswing sebelum nak cecah tanah basah kat Kuching semalam.
Hehehe.

Dan tuan-tuan dan puan-puan,
hari ni aku tak ker
ja sebab hari ni dikira hari perjalanan (travelling day).
Ho yeah..!




Kursus 16 jam di SMT Sibu berjaya dengan jayanya.
Alhamdulillah. Lega.
Cikgu-cikgu pun semuanya OK.

Oleh kerana group hari ke-2 agak OK daripada hari pertama,
kami bersurai lebih awal dari hari pertama (Sabtu).
Dan sebelum bersurai, seperti biasa dapat cenderahati dari pihak SMT.
Macam dapat agak jer isi dalamnya.



Hahaha.
Bila bukak, betul dapat pen.



Dan sesapa yang ada nak ke Sibu.
Dan nak cut cost.
Boleh try Victoria Inn nih.
Aku duduk twin-sharing, RM75 semalam.
OK sangat.
Tempat makan pun bersebelahan jer.
Ada wi-fi lak tuh.



pss... hari ni aku jadi malas

8 comments:

  1. ~ owhh, cuti yerk hari nie? ingatkan busy keje, rupanya kakak sorang nie malas hari nie. amy tau sebab aper. hehehehe... :P ~

    ReplyDelete
  2. a'aah laa MC...kena audit
    sekarang nie kena audit oleh JAN
    uhuksssss

    kebizian kak riani dibuatnya

    bestnya jln2...sambil keja

    ReplyDelete
  3. mcm pernah tgk orang lain pun posing kat Logo Victoria Inn tu, tp sapa ya?
    tak ingat!!

    takutnya tgk gambo tayar kapalterobang gitu... slalu jgak naik kapal terbang tp tak pernah la tgk tayar gitu,nih mesti flite yg kecik kan...
    besh tak?
    goyang tak?

    ReplyDelete
  4. amy,
    tau ke? sbb ape? hehehe

    kak riani,
    audit pemantauan ke? boring kn audit..

    pocket,
    ye ke? sape ek??glamer ke victoria inn tuh??

    aah... maswing... yg 2 seat jer... goyang ler jugak.. hehehhee

    ReplyDelete
  5. ~ alah, MC kan rindu tunang MC. so, amy rasa la kan, semalam mc pi berdating. hahahahaha... :P ~

    ReplyDelete
  6. k la dpt pen
    org len dpt dkwt pen je...
    muahahahahaha....
    jgn marah ye kak mc..
    sekadar gurau d petang ari

    ReplyDelete
  7. uhu. sempat jugak ye akk snap tayar. :D

    ReplyDelete
  8. diya,
    sempat..hehehehe

    amer,
    ok ler tuh dpd xde..lg la.. haha

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥