Follow Us @soratemplates

04/11/2008

Apakah?

Masuk bilik bos.

Bos.
Boleh tak saya nak cuti kahwin.

Tak boleh.
Kenapa awak nak kahwin masa exam?

Aaaaa...

Takkan awak tak tau tu masa exam?

Tau.

Habis tu?

Tak boleh ke Bos?

Tak boleh.
Lepas exam kan cuti.
Tapi kena turun ofis gak pindahkan barang-barang.

OK, bos.
Terima kasih.

Imaginasi semata-mata.


9 comments:

  1. hahahahaha dialog mira buatkan yong teringat dialog antara me dgn boss dulu..masa nak mintak cuti kawin.

    dia siap amik kalkulator, kirakan berapa hari boleh amik cuti!

    :)

    re: meeting apa yek @ kkhl???

    ReplyDelete
  2. yong,

    ye ke? ok gak dpt cuti.. mira xtau lg ni... member mtk dia x bg... mira pn sama la kot..

    mesyuarat masyarakat prihatin... ada ke?

    ReplyDelete
  3. aih... ya nang... haha... sik tauk mok padah pa gik sebab situasi imaginary ini amat lucu, not in a bad way lah, kiut... ;) mun kmk kah nya sik berik cuti kahwin, nahas ktk oleh kmk bos, haha... ;p

    ReplyDelete
  4. erk, so basically anda berharap agar anda tak leh cuti utk kawin ker?

    marriage blues?
    heheheh...

    ReplyDelete
  5. ina,
    ktk x knl bos kmk.. kata nya kata nya juak

    pocket,
    byg2 xleh nk cuti tu ada tp deep inside mesti ar nk cuti... hihihi

    ReplyDelete
  6. kalu betul2 boss tak kasi cuti baru la dok nganga kan..mmesti myra menangis tak sudah tak dpt cuti kawin..

    ReplyDelete
  7. mim.ya.ra.alif : uish.. parah.. tak kan la tak leh cuti kot.. huuhuhu.. good luck k..

    ReplyDelete
  8. hahahah ada niat nampak.. hahaha

    kitak diam kat cne?

    ReplyDelete
  9. risanur,
    bos kite tu kak ssh nk ckp..

    fila,
    tq fila..

    kiki,
    mmg pn bln 12 klak.. kmk di sukma

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥