Follow Us @soratemplates

02/04/2012

Carrier baru, aset Irfan

Biasalah bila jadi anak kedua jarang ada aset yang dibeli memang untuk dirinya. Irfan ni nasib baiklah boy, banyak jugaklah beli baju baru untuk dia, kalau girl confirm pakai baju gaun kakak Iman jer. Stroller dan car seat confirm dah tak beli. Baby cot pun memang pakai yang Iman jer dulu. Sampaikan buai pun tak beli, pakai yang Usu punya! Ibu dan Usu kan jauh sangat jarak umur, lampin Usu pun Nenek bagi kat Iman dan Irfan. Hehe.

Rajin plak update hari ni ye. Saya kat umah Mak ni. Hehe. Boring bertiga jer kat umah. Ayah Iman balik kerja pasni kitorang balik la. Besok rutin cam biasa kot. Huru-hara mode di umah sendiri bersama 1 baby dan 1 toddler.

Published with Blogger-droid v2.0.3

1 comment:

  1. bestkan ada org tolong jaga anak. adli pun byk baju baru, beli baju adli, beli baju kakak skali. almari kakak dah penuh, almari adik blm lagi. smuanya nak disedondonkan. kita ni hari2 bertiga mira. :(

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥