SEGMEN BLOGWALKING TWJ APRIL 2019


Segmen Bloglist yang ke-3 saya join untuk bulan ni. Jangan tertipu dengan banner tu sebab segmen bloglist TWJ ini telah dilanjutkan sehingga 30 April 2019. So kepada blogger yang belom join tu meh la kita sama-sama memeriahkan segmen sahabat blogger kita di samping menambah kenalan di alam maya. 

Jom la singgah di blog The Wonderful Jannah!!


Segmen dilanjutkan sehingga 30 April 2019

Tapi lepak lah jugak di Monolog Kakmim ni tau. Tapi kan kat sini takdelah apa yang menarik sangat cuma Kakmim ada 4 orang anak yang comel je. Sebab Kakmim selalu cerita pasal diorang je. Hehehe. Kalau tak cerita pasal #theimans cerita pasal aktiviti dengan diorang je. Biasalah blog mak-mak macam tu lah. Hehehe.

Asalnya blog ni dulu pun sebab nak cerita pasal kerjaya, pasal persiapan kahwin, pasal pengalaman mengandung tapi sekarang ni dah nak masuk kategori mak-mak mestilah cerita pasal anak-anak pulak. Ye dok? Hehehe.

Ok tak? Kalau ok, follow lah Kakmim, k. Daaaa~

Post a Comment

3 Comments

  1. Terima kasih atas penyertaannya, Kak Mim. Saya dah update blog akak dalam senarai peserta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks jannah.. Nice to know u 😊😊😊😊

      Delete
  2. yaya datang blogwalking..

    dari segmen yang sama. good luck =)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥