Follow Us @soratemplates

31/10/2020

Happy Birthday Puteri Sulung Ibu

Entri terlewat. Sibuk sangat kat umah tak terpublish pulak entri ni.

Gambar keluar dari OT

30 Oktober 2009 - 11 tahun yang lalu lahirlah puteri sulung Kakmim yang diberi nama Iman Madihah. Alhamdulillah. 

Dah lah 1st time nak merasa pengalaman bersalin terus diuji terpaksa melahirkan dengan cara pembedahan. Masa tu frustated sangat. Kenapa? Ye lah kalau dah ceaser means anak limited 3 orang je lah berdasarkan pengalaman saudara dan kawan-kawan.

Alhamdulillah sekarang 4 cahaya mata dah. Adik-adik semuanya selamat dilahirkan dengan normal. Cuma yang sangkutnya sorang jer lah puteri. 

Tak kisahlah, amanah tetap amanah. Bukan senang nak mendidik anak zaman 4IR ni. Hmm..

Gambar masa darjah 1, 2016

Gambar terkini, darjah 5, 2020







 

5 comments:

  1. happy birthday! tiba2 dah preteen kan, semoga cemerlang dunia akhirat ;)

    ReplyDelete
  2. darjah 5 dah! waaa dah besar.. happy birthday sweetypie!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah dah besar

    moga jadi anak yang solehah dan muslimah yang terbaik di di dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Iman Madihah. Semoga berjaya dunia dan akhirat. Aaminn

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥