Follow Us @soratemplates

16/10/2020

Hari Mencari Rim & Tayar

Hari ni sis cuti. Temankan boifren cari tayar & rim. Sebab tu tak sempat nak tinggalkan komen di blog kengkawan. Ada blog yang sempat jenguk, ada yang tak sempat. Dah tinggalkan komen tapi entah kenapa Blogger ada problem pulak. Penat tau walaupun tak drive, penat duduk je 😂😂

Semalam lagi dah tanya Perodua harga tayar dan rim tapi mak oi harga sebijik rim tu sebelah tangan u! Kalau tayar ok lah dapat diterima akal. Rupanya mahal ye rim Bezza yang baru ni. Tapi memang hot jugaklah sebenarnya.

Ni antara rim kereta di kedai yang kami dah decide nak beli setelah penat meriki harga. Nak beli dari Perodua kena tunggu stok tayar Hankook tu. Tambah lagi PKPB di SM sana makin lambatlah delivery ke Kuching nanti. Boifren I tak rela menunggu 🙃

Lama giler tak shopping rim 🤭🤭🤪🤪

Rambang mata memilih 🤭🤭🤭

Pilihan sis? Eh? Ye boifren I ni semua nak I pilih 🤣🤣 to be continue lah eh.. ngantok pulak ni. Besok nak bangun awal macam bisa hari kerja sebab si #anakno3 ada ujian kemasukan ke sekolah agama esok.

Lagipun taip guna henpon ni. Tak puas la beb 😜 


5 comments:

  1. Tq Syaz... tgh exam skrg... hehehe

    ReplyDelete
  2. lawa lawa rim eh. lawa juga harganya. Harga rim selalu one set kan kak.

    ReplyDelete
  3. Aah.. rim mmg kena beli 1 set.. hihihi... yg ori perodua ada jual 1 tp harganya better beli yg 1 set terus di kedai

    ReplyDelete
  4. pergh!! Mahal betul ye..

    memilih dan mencari ini memang memerlukan masa.. hehehe

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥