Follow Us @soratemplates

22/10/2020

Misi Pick & Pay Birthday Man

Lepas breakfast misi seterusnya ialah mencari hadiah si birthday man. Si dia cakap kita pergi Aeon Mall jer. Baiklah layann jer.

Nak mendating lagi kononnya tapi macam tak best sebab #theIMANs takde. Tak complete rasanya makan berdua je. Kita makan takoyaki jerlah. Simple je laki bini ni 😂😂

Inilah dia my birthday man. Macam biasa kek kena share minggu depan dengan si #anakno1. Kah kah. Nasiblah badan. Si ibu share dengan si bongsu, si ayah share dengan si sulung.

Ini jer yang dia pilih. Wallet dan sling bag untuk pegi keja. Iols okay jer. Nanti kalo jumpa outlet leather kita pilih-pilih wallet lagi k. Nak menshoppee tak best bab nak bagi hadiah ni sebab tak boleh nak ramas² atau pegang². Hihihi.

Itu jer lah cerita untuk 22 Oktober 2020. Sekian. 


 

6 comments:

  1. Tanya kat birthday man kenapa tak mintak ipon 12 Pro teros?

    ReplyDelete
  2. awet muda boipren nya ha.. hihi, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu buat kakmim dan suami serta sekeluarga ;)

    ReplyDelete
  3. Uncle Gedek: Jgn lah uncle... biar kakmim jer dlu pakai 12.. hahahaha

    Syaz Rahim: Terima kasih Syaz atas doanya... ameenn yra

    ReplyDelete
  4. Mudah di bawak bincang gitu.
    Semoga dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan dan dipanjangkan usia dengan segala kebaikan. Aaminnn

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..

    moga terus sihat dan bahagia terus menerus hingga jannah.

    aamiin

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥