5 comments
  1. alamak, sayang nya tak dpt pergi sarawak river cruise, hopefully in future boleh pergi ! tak sabar nak tgk gambar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pn x sabar nk ambik gambar... skrg cuaca x menentu, kdg ok kdg hujan lebat.. risiko jgk booking cruise tetiba ujan lebat ๐Ÿ˜… seram jugak skrg kalo lebat mmg lebat betol2

      Delete
  2. Kak Min tunggu dolok cuaca bagus. Tok gik musim tengkujuh, hujan sik tentu masa. Tambah gik mun angin kuat ya.. Mudahan segala covid tok go away, cuaca pun bagus dapat la kak Min sekeluarga nait cruise. Amiin YRA. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya lah za xmok nanggung risiko.. tkt ujan angin petang ari gelik nyawaaa

      Delete
  3. Setuju sangat bahagia itu sederhana. Bahagia cara kita. Takpe kak, ada rezeki boleh plan leklok pasni. Menariknya topping brownies ala korean cake gitu. Sedapnya ayam tu kakmim..teringin pulak.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.