18 comments
  1. hhahaah aduhh bahayaa..atie klu tgh malam craving mmg terus tdo.. hahaha sbb cepat naik badan lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. kdg2 jer melayan craving mlm2 ni atie

      Delete
  2. uikk, nasib bukan PKP sinun..mun sitok kul 8 ya da tutup da food delivery ๐Ÿ˜…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun pkp siang jak dpt order grab ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

      Delete
  3. kalau delivery kene beli extra. Alang alang sekali jalan. Butterfly pea lemon cheese tu tak cuba lagi. Warna dia menarik betul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mula2 terkejut jugak anak kakmim ckp knp biru ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  4. Samalah, pikir makan je. Tapi kl ni last order pun pukul 8. Kalau lapar malam2 masakla megi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Megi kari ke asam laksa sal? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  5. Kesetiaan saya pada chocolate indulgence. Tapi cheese cake juga tidak menolak.. Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo sy choc cheese kak tp skrg selalu je xde

      Delete
  6. Replies
    1. Harga pun hmm.. boleh tahan jugak wak ๐Ÿ˜…

      Delete
  7. tu laa... tekak kite ni sesuatu yg x boleh diduga...dtg anginnya tgh mlm nk mkn kek...ah sudahhh hahahaha

    ReplyDelete
  8. Sedapnya kek.... terus teringin pulak ni...

    ReplyDelete
  9. Yang biru tu best rasa dia, i like

    ReplyDelete
  10. Tak pernah lagi try yang biru tu. Kalau SR ni feveret Cik TK ialah chocolate indulgence.. nyummy!!!

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.