Follow Us @soratemplates

17/01/2021

Bila Teringin Nak Makan Kek

Susah kalau dah mengidam ni. Tapi jangan propa eh, mengidam takde isi tau! Haha! Setel makan malam terasa nak makan kek. Jeling jam dinding, 8.40 malam. Ah, boleh lagi ni order Grabfood.



Makanya.. terorderlah kek SR. 


Macam biasalah dah order di Grab kena order 4 slices. Boleh sangat tu untuk cover 4 mulut anak buaya sekali. Kah! Kah!


Ni ha.. first time order, cheese cake perisa lemon. Kakmim kalau SR memang akan setia kepada beberapa jenis kek saja. Susah nak mencuba sesuatu yang baru. Orang yang setialah katakan. πŸ€ͺπŸ€ͺ


Itulah dia cerita hujung minggu bila duduk saja di rumah. 



 

18 comments:

  1. hhahaah aduhh bahayaa..atie klu tgh malam craving mmg terus tdo.. hahaha sbb cepat naik badan lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. kdg2 jer melayan craving mlm2 ni atie

      Delete
  2. uikk, nasib bukan PKP sinun..mun sitok kul 8 ya da tutup da food delivery πŸ˜…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun pkp siang jak dpt order grab πŸ˜…πŸ˜…

      Delete
  3. kalau delivery kene beli extra. Alang alang sekali jalan. Butterfly pea lemon cheese tu tak cuba lagi. Warna dia menarik betul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mula2 terkejut jugak anak kakmim ckp knp biru πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  4. Samalah, pikir makan je. Tapi kl ni last order pun pukul 8. Kalau lapar malam2 masakla megi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Megi kari ke asam laksa sal? πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  5. Kesetiaan saya pada chocolate indulgence. Tapi cheese cake juga tidak menolak.. Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo sy choc cheese kak tp skrg selalu je xde

      Delete
  6. Replies
    1. Harga pun hmm.. boleh tahan jugak wak πŸ˜…

      Delete
  7. tu laa... tekak kite ni sesuatu yg x boleh diduga...dtg anginnya tgh mlm nk mkn kek...ah sudahhh hahahaha

    ReplyDelete
  8. Sedapnya kek.... terus teringin pulak ni...

    ReplyDelete
  9. Yang biru tu best rasa dia, i like

    ReplyDelete
  10. Tak pernah lagi try yang biru tu. Kalau SR ni feveret Cik TK ialah chocolate indulgence.. nyummy!!!

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥