17 comments
  1. Peluang baik buat Sarawakian yang nak mencuba.
    Kalau Mrs. A macam tak nak je hahahhaa...
    Kalau terpaksa buat solat istikharah dulu

    ReplyDelete
  2. Alamak ni br pre test ye... seriau plak..
    agak2 ada ke nak jadi bahan kaji uji tu?

    ReplyDelete
  3. murah jugak lah kos vaksin ni sebab bawah RM100. Buat swab test lagi mahal dari vaksin. Haritu baca vaksin ni tak ada kesan sampingan jangka masa panjang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib x mahal kan? In case krjn x dpt bg free kt semua rakyatnya

      Delete
  4. selamat ke yg trial ni? belum bersedia lagi nak jadi volunteer ni..

    ReplyDelete
  5. Sebelum ni katanya free, berbayar pulak ye. risaunya nak mencuba tu. huhu

    ReplyDelete
  6. kalau dekat nak juga saya sertai...

    ReplyDelete
  7. best jugak kalau dpt jd sukarelawan ni tapi risau tetap risau la kan

    ReplyDelete
  8. Seram lah pulak. Padahal dah biasa inject vaksin dari baby lagi. Vaksin covid ni banyak sangat teori konspirasi. Huhu

    ReplyDelete
  9. seram pula rasanya nak offer jadi volunteer try vaccine ni..
    tatau kenapa.. macam masih belum yakin..

    ReplyDelete
  10. percubaan? OMG..seram juak..kedak mok merelakan diri didedahkan kepada covid..

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.