13 comments
  1. hai kak mim. salam perkenalan. first time singgah sini. follower ke 308. yeay...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. salam kenal jugak follower ke 309.. hehehe

      Delete
  3. Wah! bagusnya dapat pengalaman masuk studio rakaman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye tak ye jugak kan?? pengalaman baru x terfikir pulak ibunya

      Delete
  4. waaa good luck kakak !! keep training ok .. nanti jadi penyanyi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdelah sampai nk jd penyanyi.. jd youtuber je xpe.. haha

      Delete
  5. bestnya dapat pengalaman masuk studio rakaman. semoga dipermudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete
  6. Seronok tu, ada peluang join asah bakat. Faham sikit sikit :)

    ReplyDelete
  7. Bila anak2 terpilih oleh sekolah utk aktiviti,kita ibubapa yg lebih teruja. Bagus sangat utk bina jati diri mereka. Terus maju kakak.

    ReplyDelete
  8. mesti sedap dan pandai nyanyi ni.. sebab tu cikgu suka..
    nanti boleh masuk team koir pula di sek men n uni.. lagi seronok =)

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.