Follow Us @soratemplates

27/06/2021

PDPR PSV Tahun 6: Arca Stabil - Ikan

Kerja PSV si kakak.
Sekejap je dia buat.
Dia naik bilik..
Dalam setengah jam macam tu turun bawah balik.

Ibu, arca ikan dah siap!

Ibu, tolong ambik gambar nak send dengan cikgu.
Baikkk!!

Ibu ni kalau PSV ni memang lemah semangat.
Subjek paling tak suka masa di sekolah rendah & menengah!
Nasib anak daranya tak mewarisi semangat Ibu.
Hahaha!

 

20 comments:

  1. singgah membaca pasal ikan.

    http://www.kembaraminda7.com/

    ReplyDelete
  2. Comel la pulak, kalau sy, mesti lepas tu gantung kat dinding bilik

    ReplyDelete
  3. dia minat tu kak, itu sekejap je... kalau sejenis macam kita yang tak minat seni tak kreatif terkial jugak hehehhe

    ReplyDelete
  4. Seronok juga ikuti perkembangan PDPR anak-anak sekolah rendah. Banyak ilmu baru yang kita tak belajar dulu. Kita pun tambah ilmu juga.

    ReplyDelete
  5. Wah cantik ikan tu serba kuning..Eh,hoodei tu boria dengan kak Cella la..Dia gila beli hoodei untuk online class..senang nak cover kepala katanya..

    ReplyDelete
  6. kreatif, setengah jam dah boleh siap kerja sekolah

    ReplyDelete
  7. creative ! yg penting its yellow :)

    ReplyDelete
  8. bagus2 berseni dia ye... agak2 ikut sape tu mim??

    ReplyDelete
  9. Kreatif kakak. Comel Arca ikan dia pun.

    ReplyDelete
  10. kebetulan anak2 aida semua takde amik psv.
    nasib baik. if ada, sure aida kena buat kan gini.
    tgn keras. payah nak bantu nanti ha ha ha ha :)

    tapi bila buat gini, ilang stress anak2 belajar kan.
    release stress dgn aktiviti kreatif plak.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥