Follow Us @soratemplates

16/08/2021

Promosi KFC "2 For RM20"

Eh, eh!
Hari ini dah 16 Ogos kan?
Macam ada sesuatu pulak lah.

Eh, tengok ni!


Ahaaa!

Jom la dapatkan 2 Snack Plate hanya dengan harga RM20 sahaja!

Biar betoi? Ayam saja kot?


Eh, takkkkk!


2 set snack plate ni anda akan dapat semua ni tau!


✅ 4 ketul ayam

✅ 2 mashed potato

✅ 2 coleslaw 

✅ 2 bun


Mak oi! Iye ke? Jimat tak jimat?


Tapi..

Promosi istimewa ini hanya boleh dibuat secara pra-beli selama 3 hari, 

iaitu dari 16 Ogos hingga 18 Ogos 2021


Oops sebelum tu, jangan lupa baca terma & syarat berikut untuk mendapatkan promosi KFC 2 For RM20 ni.

  • Promosi TIGA (3) hari ini hanya boleh pra-beli dari 16 – 18 Ogos 2021
  • Promosi ini hanya untuk KFC Delivery dan KFC Self Collect
  • Setiap pembelian akan menerima kod promosi dengan tarikh penebusan yang ditetapkan
  • Pra-beli pada 16 Ogos 2021, tebus pada 23 – 27 Ogos 2021
  • Pra-beli pada 17 & 18 Ogos 2021, tebus pada: 6 – 10 September 2021
  • Kod promo mesti digunakan untuk menebus promosi ini dan tidak boleh dipindah milik
  • Terhad penebusan 1 set “2 Snack Plate” di dalam satu transaksi sahaja
  • Terhad kepada 3 set “2 Snack Plate” untuk setiap pengguna berdaftar
  • Pesanan Delivery tertakluk pada caj penghantaran RM4
  • Promosi tidak sah di restoran atau pusat panggilan
  • Harga adalah termasuk Cukai Perkhidmatan 6% pada yang berkenaan
  • Hidangan yang ditunjukkan adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja
  • Tertakluk pada Terma dan Syarat.


Macam mana nak beli ni?



Baucar ni boleh dibeli secara online di kfc.com.my/2for20

  • Anda akan menerima e-mel mengandungi promo kod untuk penebusan, contohnya:
    • Jika anda membeli 3 e-baucar untuk Delivery dalam satu transaksi, anda akan menerima e-baucar yang mengandungi 3 promo kod. Setiap promo kod hanya boleh ditebus sekali sahaja.
    • Jika anda membeli 2 e-baucar untuk Delivery dan 1 e-baucar untuk Self Collect secara berasingan, anda akan menerima 1 e-mel untuk e-baucar Delivery dan 1 e-mel untuk e-baucar Self Collect. E-baucar Delivery anda akan mengandungi 2 promo kod manakala e-baucar Self Collect anda akan mengandungi 1 promo kod. Setiap promo kod hanya boleh ditebus sekali sahaja.
  • Anda juga boleh semak promo kod anda di laman “Bucketful of Deals” di KFC.com.my atau Aplikasi KFC.
    • Lihat icon di sudut kanan atas skrin anda 
    • Klik Delivery atau Self Collect, mengikut kaedah penebusan e-baucar anda
    • Kemudian klik e-baucar yang ditertera untuk semak kuantiti dan tempoh penebusan e-baucar anda.
    • E-baucar yang telah ditebus habis atau luput tidak akan tertera lagi.

Rujuk maklumat selanjutnya di laman web KFC Malaysia: https://kfc.com.my/content/2for20





 

19 comments:

  1. Ooooo... begitu caranya. Ingatkan boleh terus order hari ini, terus boleh sampai rumah hihihiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pn ingt mcm tu jugak.. rupanya tak.. huhu

      Delete
  2. wah jimat menarik ni..boleh beli dan tebus nanti ye, kreatif kfc sekarang

    ReplyDelete
  3. Hihihi...baca takdan habis dah cakap kat Adah ni ada promo..Tapi pasai apa balik taksat ni kat KFC tak ramai orang.Adah kata baca dulu bagi habis...!🤭🤭🤭

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. terus nak bila tgk promo ye kak? 😂😂

      Delete
  4. Beberapa hari lepas ada juga terbaca promo kfc rm20 ni . Rupanya kena beli voucher dahulu tebusnya kemudian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasal.. ingt boleh guna dan beli terus

      Delete
  5. Memang berbaloi sangat dah tuu, standard satu set tu pun dah dekat RM20, ini dua set RM20.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan tiqah.. tgk2 saiz ayam kecik nnt xtau lah

      Delete
  6. mcm menarik. maybe akan beli jgk ni..

    ReplyDelete
  7. 2 set untuk rm20 tu mmg murah... 1 set pon klu bukan promo belas2 harga dia kan

    ReplyDelete
  8. Wahhh. pra-beli macam pre-order ehh. HAHA menarik untuk saya beli tapi alaa tak suka sangat KFC ini

    ReplyDelete
  9. Menarik.. Harap jangan dapat ayam saiz cinonet. Hihi

    ReplyDelete
  10. Berbaloi sangat ni. Tapi KFC tak sampai sini lak. Kena guna food delivery by foodpanda atau grab je. Huhu

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥