Happy 13th anniversary, Encik Suami!


Update secara express sebab Disember kan bulan cintah!!
Selamat Hari Kawen buat dearself & Encik Suami!
Alhamdulillah kita masih di sini dan bersama #theIMANs 🥰

13/12/2021 - 13/12/2009

 “An anniversary is a time to celebrate the joys of today, the memories of yesterday, and the hopes of tomorrow.” 💝

Lama tak muncul kat sini kan, macam busy tapi tak tau pulak apa yang dibusy sangat. Tapi PRN just around the corner, dan saya bertugas untuk PRN ke-12 ni.

Nanti kalau dapat curi masa saya update lagi panjang k. 

Take care semua sahabat blogger Kakmim 😍

Post a Comment

10 Comments

  1. Happy Anniversary Kak Mim and husband. Semoga perkahwinan sentiasa harmoni dan mawaddah. ^^

    ReplyDelete
  2. happy anniversary both... moga kekal bahagia hingga ke syurga

    akak bertugas ya, jaga diri kak

    ReplyDelete
  3. Happy anniversary, Mim & husband, semoga berbahagia dan sejahtera selalu.

    Mim, good2u tu memang kedai baju, tapi masuk ke dalam ada pinggan mangkuk jugak. Tak tahulah kalau tempat Mim, tapi di Johor ni, dua2 good2u ada pinggan mangkuk belah dalam. Yg di KL pun sama.

    ReplyDelete
  4. Happy anniversary untuk kak mim and hubby. semoga berbahagia sehingga ke akhirnya...

    ReplyDelete
  5. happy anniversary...smoga bahagia till jannah

    ReplyDelete
  6. happy anniversary buat kakmim dan hubby

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..selamat hari kawen kakmim dan suami. Semoga berbahagia bersama semuanya sampai ke syurga. Aaminn...

    Selamat bertugas kakmim.

    ReplyDelete
  8. hepi anniversary untuk kakmim dan suami. semoga bahagia till jannah

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥