Redeem Neoflam Products Bila Shopping Raya di Aeon

Ini kisah sebelum puasa hari tu


Dah shopping baju raya sikit untuk #theIMANs di Aeon
So dapatlah banyak stamp untuk diredeem

Kali ni Aeon bagi redeem peralatan dapur Neoflam dengan dutanya Chef Wan

Tapi macam banyak benda dah ada dah, takde mood pulak nak layan
Malas nak penuhkan rumah
Tapi.....
Kalau Aeon bagi free, nak jugak


Panjang giler stamp tapi sorrylah Aeon
Cer bagi free, kompom saya nakkkkkk

Tajuk tak sama macam content
Tajuk macam banyak giler yang saya redeem
Tapi hampeh, 1 pun tak redeem
Kah kah!

Tetiba je kan update pasal stamp Aeon ni
Ini haa asbabnya mengemas handbag, menyisihkan semua resit yang setia disimpan dalam handbag

Siapa yang suka simpan resit dalam handbag macam ni??
Kita geng! Hahaha

 

Post a Comment

1 Comments

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥