7 comments
  1. huhuhu..
    salu ada perasaan kedak ya kan..paduhal..sama macam kmk..dah 4 tahun diam sia..memang asa pande nak move indah..makan dah polah ubah sikit2 apa semua..

    but still..sik pat terima kenyataan..

    now..at last

    rumah ya dah dalam proses jual dah pun mira..huhuhu..sedih ada juak ngenang tempat pertama mula beridup...

    p bila mikir keadaan n sebab2 tertentu..dah let go...

    ReplyDelete
  2. huhu..
    samalah..kekadang perasaan jahat datang..pande asa nyesal lah..apalah..

    same goes to me..

    sayang sa nga umah...sedih..tpt mula beridup after kawen..

    p atas sebab2 n keadaan tertentu..
    rumah mek dah dalam proses jual..hukhukhukk

    ReplyDelete
  3. kmk pk kmk jak ada perasaan cmya...hehehe...ada mek baca ttg ktk dh jual umh ktk

    ReplyDelete
  4. paduhal kmk tersent 2 komen..

    huhu..sorry
    miker tek nok first ya x masok

    ReplyDelete
  5. kmk pulak, xda la rasa menyesal. mun ktk rasa umah ktk kecik, lagiklah umah kmk mira, kecik & sempit.

    kmk x menyesal tp mun nangga umah double storey mesti ada rasa, best nya mun dpt rumah 2 tingkat, dlm hati.. hehhehe..

    kmk xda idea gney nak deco rumah mek. dahlah riya salah beli sofa, sofa sesuai ngan rumah, besau.

    lalu sempit jak rupa. tgh kumpul duit, plan memang nak extend ke belakang rumah kmk ya, tunggu lam 5 tahun gik kali. huhu...

    ReplyDelete
  6. camney tek? jd proceed nak upgred brg brg baru?

    mira, siney installmen molah curtain? kmk maokkkkkkk... kmk sik cukup bujet tok... hahahahaha.

    sofa n dining table mek mahallllllllll...

    tengada ya jak dolok dibeli. hahaha.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.