Follow Us @soratemplates

18/02/2019

Validasi oh Validasi

Isnin minggu lepas muncullah tarikh validasi di E-Sis. Tarikh yang dinanti-nantikan sejak Oktober yang lalu. Hihihi. Iklan kenaikan pangkat keluar akhir Ogos 2018 lepas tu sibuklah menyediakan dokumen yang perlu diupload.



Dan selayaknya memang sibuklah sampai 1 Mac nanti. Tarikh validasinya ialah 4 Mac 2019. Tempat??? Nun di sana.... terbanglah kita bersama fail-fail ke Putrajaya. Wish me luck ya. Hahahaha.

Fail-fail semua dah ready cuma dalamnya masih ada lagi yang lompong sana sini. Masih ada sedikit waktu lagi untuk berjuang ni.



23 Februari 2019 - Meeting pra-AGM PIBG untuk membincangkan usul
2 Mac 2019 - Mesyuarat Tahunan PIBG.. confirm sehari ni dah tak boleh nak touch up dokumen

KPInya semua mesti cantik dan kemas pada 1 Mac 2019. Nak packing dalam bag lagi. Hahaha. Gelak je lah takkan nak nangis kan??



No comments:

Post a Comment

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥