Follow Us @soratemplates

06/07/2020

Isterimu Seorang Barber

What?? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ tajuk jer gempaq tu. Itulah salah satu hikmah PKP yang merapatkan bonding famili kita. Siapa setuju PKP makin merapatkan bonding antara kita dan famili??
Biasalah PKP dulu semua lelaki kat umah ni terpaksa berambut panjang. Last² Encik Suami tak tahan dimintanya khidmat Kakmim untuk setel habis rambutnya. Tapi terpaksalah beli shaver rambut tu dulu. Mulanya tak konpiden jugaklah tapi dah try alaaaa senang jer ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚



#theIMANs yang lelaki ayahnya pulaklah yang projek rambut diorang. Tapi sekarang takdelah rambut berfesyen² semua sepesen je pendek macam polis di pusat latihan ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜‚ janji tak ke barber. Encik Suami masih tak berani nak gunting rambut di kedai. Setakat rambut ala polis training ni okay jer Kakmim yang setelkan. Jimatlah bajet gunting rambut setiap bulan ๐Ÿ‘

2 comments:

  1. kami sejenis manusia yang tak pandai potong rambut. tahu g kedai je..hehehe. mujur suami potong sendiri rambut dia guna mesin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pn on mesin jgk ni ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ nk potong mcm kedai pn x reti ๐Ÿ™Š

      Delete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥