Follow Us @soratemplates

02/12/2020

Good Night!


Dia tertunduk-tunduk membuat sesuatu di lantai. Khusyuk jer. Tiba-tiba:

.

.

.

.

Kakak: Ibu, Ibu.. okay tak lukisan ni?
Ibu: Okay sangat.
Kakak: Kamek deco dengan sticker yang Ibu beli juak. (Saya deco dengan sticker yang Ibu beli jugak).
.

.

Good Night kawan-kawan Ibu. Mimpi manis ya!

 

8 comments:

  1. comeeeel sekali lukisan kakaknya :D

    ReplyDelete
  2. Kacak na lukisan ya, kreatif ๐Ÿ˜‰

    ReplyDelete
  3. kakak ni mmg kreatif sikit tu yg selalu support dia sbb dia suka buat scrap book

    ReplyDelete
  4. so cute!!!! creative ! please share more lukisan dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lukisan x byk sgt atie... dia buat koleksi scrap book jer

      Delete
    2. XPEEEEE SHAREE NAK TGK PROGRESS

      Delete
  5. kiut..ada bakat molah benda2 kreatif..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥